تعویض مفصل ساییده
درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید.این وبلاگ به خاطر بابای مهربونم که عمرشو صرف تعلیم وتربیت دانش آموزان وما کرد تا همه دکتر ومهندس بشویم .روحش همیشه شاد. به خاطر اینکه چون سکته قلبی ناگهانی ما را ترک کرد و ما را تنها گذاشت. من سعی کردم تمام علائم و راهکارهای آن را برای استفاده در دسترس همگان بگذارم به امید روزی که هیچ بابا ومامانی ناگهانی بچه هاشونو ترک نکنند و سایه آنها سالهای سال بالای سربچه هاشون بموند.هر کسی که از مطالب وبلاگ استفاده می کند یک فاتحه هم برای بابام بخوند.ممنون ."بابا خیلی خیلی خیلی دوستت دارم."
آخرین مطالب
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان غلام_افرا و آدرس gholamafra20.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان


<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 110
بازدید دیروز : 51
بازدید هفته : 162
بازدید ماه : 161
بازدید کل : 222649
تعداد مطالب : 377
تعداد نظرات : 18
تعداد آنلاین : 1



كد ماوس



عکس قلب و لب



کد متحرک کردن عنوان وب


ابزار وبلاگ  ,کد تغییر شکل موس برای وبلاگها و سایتهاکد تغییرشکل موس

بِسْمِ اللّهِ الْرَّحْمنِ الْرَّحيمْ اللّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِهِ في هذِهِ السّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَةٍ وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِدا ‏وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْناً حَتّى تُسْكِنَهُ أَرْضَك َطَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فيها طَويلاً
غلام_افرا
علمی / مذهبی /تاریخی
جمعه 24 آبان 1392برچسب:, :: 21:49 ::  نويسنده : معصومه رستمی       

جراحی تعویض مفصل
عمل تعویض مفصل نتیجه بسیار خوبی برای بیماران دارد و درصد موفقیت آن بسیار است. در این جراحی خود مفصل جابه‌جا نمی‌شود بلکه روکش آن تعویض می‌شود. به طور طبیعی دو استخوان ران و ساق در محل زانو به هم می‌رسند. محل تلاقی آنها با مفصلی جدا می‌شود روی هر کدام از این استخوان‌ها حدود 3 میلی‌متر غضروف مفصلی وجود دارد. که این غضروف در حالت عادی صاف و صیقلی است ولی در بیماری آرتروز تکه تکه، خورده شده و سطحی ناصاف دارد. در بیمارانی که مفصل تخریب شده است، بروز صدا در مفصل، درد، آب‌آوردگی و تورم زیاد دیده می‌شود. در این جراحی مقداری از مفصل تراشیده می‌شود و روکشی فلزی جایگزین می‌شود.

 

تعویض مفصل ساییده شده, آرتروز, تعویض مفصل

 

تعویض مفصل مختص چه بیمارانی است
این جراحی محدود به سن خاصی نیست و هرگاه بیمار با خوردگی شدید مفصلی مراجعه کند، به طوری که دیگر قادر به انجام حرکات روزمره خود نباشد، نامزد تعویض مفصل می‌شود. خوردگی مفصل فقط به دلیل کهولت سن نیست. بیماری‌هایی مانند روماتیسم مفصلی،شکستگی‌های شدید زانو و از بین رفتن غضروف عوامل دیگری است که موجب از بین رفتن مفصل می‌شود. این بیماران ممکن است در سنین جوانی باشند، ولی این جراحی بیشتر برای افراد مسن (بیشتر از 60 سال) جامعه است.

 

آمادگی بیمار برای عمل جراحی
پیش از عمل جراحی آنچه مد نظر ماست، تقویت عضلات اطراف مفصل است. البته بیماران آنقدر درد و حرکات محدودی دارند که بندرت می‌توانند حرکات ورزشی مناسبی انجام دهند و مهم‌ترین مساله‌ای که در جراحی‌های تعویض مفصل روی آن تاکید داریم کاهش وزن بیمار است زیرا بیشتر بیماران دچار اضافه وزن هستند.

 

گرچه در سنین میانسالی پایین آوردن وزن کمی دشوار به نظر می‌رسد (افزایش وزن به مفصل سالم یا مفصل تعویض شده فشار زیادی وارد می‌کند.) اما اگر بیمار بتواند وزن خود را کاهش دهد، عمر و دوام مفصل تعویض شده بسیار بیشتر خواهد شد. عمل جراحی عمل دشواری نیست و حدود یک تا یک ساعت و نیم زمان می‌برد. البته زمان جراحی بیشتر به دلیل بدشکلی‌های ایجاد شده در مفصل است، زیرا هنگام تعویض مفصل جراح لازم است بدشکلی‌های ایجاد شده را نیز اصلاح کند.

 

بعد از عمل بیماران باید حرکات خود را بتدریج آغاز کنند. دیگر درد بیمار از بین رفته و می‌تواند براحتی زانوی خود را حرکت دهد. همه بیماران باید عضلات اطراف مفصل را تقویت کنند. ورزش‌های آموزش داده شده و فیزیوتراپی به قوی‌تر شدن عضلات کمک می‌کند. عضلات از مفاصل محافظت می‌کنند. بیمار باید سعی کند مفصل جدید را سالم نگه دارد. به طور طبیعی این مفاصل جدید و تعویض شده بین 15 تا 20 سال می‌تواند برای بیمار کار کند. بنابراین دو عامل کاهش وزن و تقویت عضلات برای طول عمر بیشتر مفصل ضروری است.

 

توصیه‌های پس از تعویض مفصل
بیماران می‌توانند براحتی راه بروند و حتی دوزانو و چهارزانو بنشینند. ولی این نوع از نشستن یا فشار وارد کردن به مفصل به هیچ وجه توصیه نمی‌شود. بیماران نباید زانو را بیش از 120 تا 130 درجه خم کنند و اجسام سنگین نیز بلند نکنند. به هر حال این مفصل همان طور که از نامش پیداست، مفصل مصنوعی است و اصلا قابل قیاس با مفصل طبیعی بدن نیست و به مراقبت نیاز دارد.

 

این عوارض را جدی بگیرید
بیمارانی که عمل جراحی تعویض مفصل انجام می‌دهند، نسبت به عفونت حساسیت بیشتری پیدا می‌کنند. این افراد وقتی به دندانپزشکی می‌روند یا سونداژ انجام می‌دهند و به طور کلی هر کاری که روی بدن آنها انجام می‌گیرد، ممکن است باکتری وارد خونشان شود که باید پزشک معالج را از وجود مفصل مصنوعی مطلع سازند. زیرا بیماران حتما باید از آنتی‌بیوتیک استفاده کنند. وجود باکتری در خون می‌تواند به محل پروتز رسیده و در آنجا عفونت و مشکلاتی را برای مفصل جدید ایجاد کند.
منبع:نشریه سیب


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه: